Long time no see…

Het was een tijdje stil op Druppels.nl en eigenlijk zonder goede reden. Druk, writersblock, andere bezigheden, ze gaan eigenlijk allemaal niet op. Maar de oneindige stroom verzoekjes weer te gaan schrijven waren hartverwarmend, de bezoekersaantallen die blijven toenemen bemoedigend, dus met de koude herfstdagen in aantocht ga ik weer tijd vrij maken voor het schrijven en fotograferen.

Komende periode pakken we de draad weer op en gaan we weer met regelmaat proberen te berichten, dus kom regelmatig kijken! Mocht je nog verzoekjes hebben, laat je horen!

8 gedachtes over “Long time no see…”

 1. Leuk dat er weer leven komt, Jop! Ik wacht het af. Je bolognese-aanwijzingen en de pasta carbonara zijn inmiddels tot ons vaste assortiment gaan behoren, en er is nog meer ruimte 🙂

 2. Oh leuk!! Dat je weer doorgaat.

  Ik kom nog maar net binnenvallen hier (al paar andere reacties geplaatst hedenavond), ben nog lang niet klaar met alles doorlezen, maar vind het een prachtige , inspirerende en heerlijke site, dus als je er weer tijd voor kunt vinden en plezier in hebt…….kan niet wachten …

  Heb je het nou werkelijk over “verzoekjes…”?

  Ehhh….ehhh…. Ossestaartsoep……heb je daar misschien nog tips voor?

  De echte, klassieke natuurlijk, met al dat gezeef en zo……real slow-food, lol!
  En dan gebonden zonder ‘m vol te gooien met bloem.

  Mijn moeder was daar een expert in (later nooooit ergens meer zo’n smaakvolle gegeten, super-krachtig van smaak en toch fluweelzacht, zoals mijn Rotterdamse vader zei “alsof er een engeltje over je tong piest”, maar ja dat was voordat ikzelf voldoende interesse had om aan dat soort dingen te beginnen, dus een paar van haar geheimen zijn helaas verloren gegaan)
  Zij gebruikte bijv. een kleine hoeveelheid gepureerde bruine bonen bij de binding.

  Mijn eigen gebonden ossestaartsoep, klassiek recept met een paar van die geheimpjes van moeders die ik nog wel ken, en wat eigen invulling, is niet te versmaden heerlijk, maar ik blijf toch nog steeds op zoek naar dat ultieme recept, de gouden tip etc. om hem te vervolmaken…dus alle tips, kennis etc. ….daar kijk ik naar uit….

  Sanne

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.