Vraag jij je ook altijd af “Waarom … ?” je een gerecht op een bepaalde manier bereidt? Ben jij ook iemand die nooit genoegen neemt met de instructies uit een recept?
Dit kookboek, uitgegeven door “Le Cordon Bleu” (’s werelds hoogst aangeschreven kookinstituut), is een must voor iedere kookgek die tijdens het koken vol zit met vragen.
Het boek is mooi vormgegeven en staat vol met kooktips, bereidingswijzen, basisrecepten en een handje vol toprecepten. Hierin vind je de kneepjes van het vak, aanwijzingen en tips om tot culinaire hoogstandjes te komen.
Oa. te koop bij Kookpunt in Rotterdam.
Handboek Kooktechnieken, Wright & Treuille, Atrium 2000.
ISBN: 9061138329
handboek kooktechnieken wil ik bij jullie bestellen.
gaarg reactie of dit mogelijk is.bvd.
Helaas verkopen wij geen boeken. Ik heb begrepen dat het boek steeds lastiger te krijgen is. Op kookboek.nl staat hij in ieder geval nog wel.
Er is zelf een speciale handboek kooktechnieken website!
Ik heb ‘m ook, geweldig mooi boek!
Handboek kooktechnieken is weer te bestellen! Je kunt hem morgen in huis hebben als je besteld op kookboek.nl!
ik heb zowel dit boek als het handboek voor desserts
nieuw, dus als je interesse hebt, mag je het wel van me
overnemen…
Het handboekkooktechnieken staat niet meer op kookboek.nl en de link naar handboekkooktechnieken.nl werkt niet.
Ik was zeer gecharmeerd over het artikel van fonds mn het helder maken:GEWELDIG. Mij niet onbekend, maar het betekende absoluut het niveau van uw site. Bijzonder uitnodigend!!!!!!!!! Met complimenten
Jammer dat ik jullie achtergrond nog niet heb gevonden. Ben benieuwd.
Suc6 en ik ga verder op zoek
Frans
Hij is nu ook op BOL.com ==> http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/le-cordon-bleu/1001004001545954/index.html
De jan ’11 utgave, ik ga hem bestellen :):)