Handboek Kooktechnieken


Handboek KooktechniekenVraag jij je ook altijd af “Waarom … ?” je een gerecht op een bepaalde manier bereidt? Ben jij ook iemand die
nooit genoegen neemt met de instructies uit een recept?
Dit kookboek, uitgegeven door “Le Cordon Bleu” (’s werelds hoogst aangeschreven kookinstituut), is een must voor iedere kookgek die tijdens het koken vol zit met vragen.

Het boek is mooi vormgegeven en staat vol met kooktips, bereidingswijzen, basisrecepten en een handje vol toprecepten. Hierin vind je de kneepjes van het vak, aanwijzingen en tips om tot culinaire hoogstandjes te komen.

Oa. te koop bij Kookpunt in Rotterdam.

Handboek Kooktechnieken, Wright & Treuille, Atrium 2000.
ISBN: 9061138329

www.handboekkooktechnieken.nl

8 gedachtes over “Handboek Kooktechnieken”

  1. Het handboekkooktechnieken staat niet meer op kookboek.nl en de link naar handboekkooktechnieken.nl werkt niet.
    Ik was zeer gecharmeerd over het artikel van fonds mn het helder maken:GEWELDIG. Mij niet onbekend, maar het betekende absoluut het niveau van uw site. Bijzonder uitnodigend!!!!!!!!! Met complimenten
    Jammer dat ik jullie achtergrond nog niet heb gevonden. Ben benieuwd.
    Suc6 en ik ga verder op zoek
    Frans

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.