Het begin

Al tijden loop ik rond met het idee mijn kookervaringen te delen met anderen. Toch heeft het even geduurd voordat deze website van start is gegaan. Ik wil graag iedereen uitnodigen zoveel mogelijk te reageren. Als je een recept uitprobeert, laat even weten wat je ervan vond en nog veel belangrijker: Hoe kan het nog beter? Schroom niet vragen te stellen!

2 gedachtes over “Het begin”

  1. Wat een leuke site. Ik zag wel dat de passie eventje weg was, maar hopelijke heb je het weer terug. Ik vind het leuk dat je/jullie je ervaringen deelt en ik vind de manier van schrijven met de opgenomen eerlijkheid heel grappig. Succes. Ik heb de site na gezocht naar van wie druppels nu eigenlijk is. Dat kon ik niet direct vinden en ik was wel nieuwsgierig. In ieder geval veel succes en ga de site aan mijn favorieten toevoegen.

    Met een vriendelijke groet uit Capelle aan den IJssel,

    Marianne Grinwis

  2. Via via kwam ik al speurend op het net deze site tegen.
    Met plezier heel veel recepten en technieken gelezen die ik zelf ook veel toepas en elke dag weer wat bij leer op koken gebied.
    Ik hoop dat er nog meer in de pen zit aangezien het laatste wat geplaatst is al van 2011 is, wat ik erg jammer zou vinden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.