Uit eten in wereldsteden

Als je op zoekt bent naar een leuk eettentje, dan bieden Specialbite of Iens uitkomst. Maar wat te doen als je op reis bent? Reisgidsen zijn op horecavlak vaak hopeloos verouderd. Hotchpots.com biedt uitkomst en richt zich op de groeiende behoefte aan een internationale online eetgids. Onafhankelijke, want “hand-picked”, recensies in een frisse website met mooie foto’s geven een goeie impressie wat hot is en wat not. De site Hotchpots.com richt zich op stedentrippers, expats en zakenmensen die gedurende korte tijd een stad bezoeken.

Hotchpots Berlin

Berlin uncovered

De trendy stad Berlijn is sinds vandaag ook opgenomen in het bestand van Hotchpots. Op zoek naar Slow Food of lounge bars? Opgedeeld in 8 “districten” is snel te zien waar the place to be is.

“De kaart is niet zeer uitgebreid, maar wat er op staat is allemaal lekker. Simpel smaakvol en vol van kruiden: koriander, gember en veel knoflook. Neem lekker een Wan Tan-soepje of een dagspecial.” wordt er bijvoorbeeld geschreven over Monsieur Vuong, precies wat we willen weten.

Toekomstplannen

De nieuwe homepage van Hotchpots.com licht tevens een tipje van de sluier wat betrefte de toekomstplannen, te zien is dat ook Moskou en Stockholm “gespot” zullen worden. Wie weet komt Amsterdam ook een keer aan de beurt, ik hou me in ieder geval aanbevolen als spotter!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.