Tip van de maand

Delicious.Enige tijd geleden kreeg ik van iemand een tijdschrift in de hand gedrukt uit Engeland. Op de glossy cover prijkte een mooie foto en de titel Delicious. in een zilverkleurig lettertype. Nou heb ik niet zo’n hoge pet op van de Engelse cuisine, maar de inhoud van het blad deed mij al snel het water in de mond lopen, een goed teken. Veel recepten met goeie ingrediënten, productvergelijkingen, interviews met koks en tot slot een aantal tips wat je je kids kan meegeven als lunch naar school. Maatschappelijk gezien natuurlijk een hot issue en ik was blij te zien dat ze niet met die belachelijke quasi-gezonde snacks (vol met suiker) kwamen, maar met “Chicken and avocado sandwich” en “Borlotti bean and tuna salad”.

Eten & Genieten

Toen ik een paar weken daarna op de website van de Eten & Genieten beurs kwam, viel me op dat deze gesponsord word door Delicious., zou het dan toch zo zijn dat er ook een Nederlandse uitgave bestaat? Ik kon echter verder niets vinden wat daar op lijkt. Tot ik afgelopen week op Foodlog las hoe de vork in de steel steekt: De Tip culinair verandert in Delicious.! Goed nieuws dus!

Het leven is Delicious.

De website van Delicious. laat nog niet veel los over de inhoud, maar vanaf 8 december weten we meer. Ik hoop natuurlijk dat het blad me net zo goed bevalt als de Engelse variant. Wel kan je nu alvast meedingen naar een leuke prijs: “Je eigen delicious moment“. Dat is al een goed teken, een interactieve website, het lijkt er in ieder geval op dat Delicious. meer wordt dan een uithangbord voor de A-merken.

» www.hetlevenisdelicious.nl

3 gedachtes over “Tip van de maand”

  1. Even voor de goede orde: Delicious komt uit Australie en niet uit Engeland. Maar het is zeker een mooi en goed blad.
    In Nederland zal TIP Culinair vervangen worden door de Nederlandse versie van Delicious. Ik kijk er al naar uit!

  2. En de Nederlandse versie is een prachtig blad geworden waar ik heel enthousiast van wordt. Ik eet de komende maanden geen dag meer hetzelfde als ik alle recepten uit deze bladen en alle kookboeken die ik heb gekregen ga uitproberen.

  3. Pingback: kantoormeubilair

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.