Goede voornemens voor 2007

Hoewel ik in de maand December geen tijd heb gehad om mijn trouwe lezersschare van nieuwtjes te voorzien, moet dit zeker niet de toon zijn voor 2007. Collega blogger Gerrit Jan zette mij aan om toch nog even op de valreep het jaar goed af te sluiten middels een kort berichtje.

Druppels.nl in 2007

Ondanks de stilte op Druppels.nl afgelopen maand is er achter de schermen gewerkt aan een nieuw ontwerp. Dit nieuwe ontwerp heeft 2 doelen: verbeterde navigatie en een chiquere uitstraling. We gaan nog geen tipjes van sluiers oplichten, jullie zullen echt in 2007 terug moeten komen om het te aanschouwen.

Behalve de huisstijl die komend jaar aangepakt wordt, zullen er ook meer artikelen verschijnen. Meer boekrecensies, meer restaurants en meer recepten. Maar ook onderwerpen die wat minder vaak in beeld komen, zoals Food fotografie en zoektochten naar adresjes voor lekker eten.

De beste wensen!

Rest mij nog jullie het beste te wensen voor 2007. Dat er maar veel, lekker en uitgebreid gekookt en genoten mag worden komend jaar! Daarbij de vraag aan jullie, wat zijn jullie culinaire voornemens voor komend jaar?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.