2de hands kippetje?

Nederland is massaal aan de 2de hands verkoop. En diverse websites spelen hier leuk op in, zoals speurders, marktplaats, etc. Maar wat heeft dit te maken met eten, zal je misschien denken? De volgende advertentie deed mij enigszinds verbazen hoe fanatiek de websites op zoek zijn naar (ver)kopers:

Adsense kip

Insiders hebben me verteld dat de markt voor tweedehands kippen sterk in opkomst is. Het gaat dan wel om specifieke soorten, niet om de light-kip, een saaie variant. Het meest gewild zijn kippen waar de kop er net van af is. Het liefst moet de kip max 5000km zijn rondgetrokken. Dit lijkt op het eerste oog wat veel, maar kippen kunnen veel hebben, zeker als ze jong zijn.

De fervente campeerder zal mij direct wijzen op het feit dat dit “natuurlijk” gaat om een caravan, maargoed, dan nog graag even de uitleg wat de link is tussen een tweedehands caravan en Druppels.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.