Festival van de Zoete Zonde

Kunsthal Kookt! - Kees RaadtNa Kunsthal Kookt! – Festival voor de Echte Smaak komt er dit jaar CHOCOLAd’AMOUR, Festival van de Zoete Zonde. Twee dagen lang kunnen chocoholics zich vergapen aan lekkers. Zet 22 en 23 september dus maar vast in je agenda, het belooft wat moois te worden. Meer nieuws volgt.

4 gedachtes over “Festival van de Zoete Zonde”

  1. Hoi Jop,

    Ik vind dit een leuke site, maar zou het niet nog leuker kunnen worden als de bezoekrs ook recepten kunnen opsturen die je vervolgens publiceerd? Ik heb zelf een aantal (meestal zelfbedachte) recepten die hier op de site niet zouden misstaan. Het leuke zou ook zijn dat je ‘digitale kookboek’ veel sneller een groot naslagwerk kan worden voor de smaakpurist.

    Vriendelijke groeten Walter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.